Halle Berry naptárja megtelt

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI
Szörnyek keringője Halj meg máskor!

2003-ban elsőként az X-Men 2 -ben lesz látható Hugh Jackman és Patrick Stewart oldalán, amely tavasszal kerül a mozikba. Ekkorra azonban már talán véget is érnek a The Setup című film felvételei, melyben Benjamin Bratt és James Gandolfini partnereként lesz látható. Az alkotást az egyik legnagyobb élő filmes legenda, Sidney Lumet rendezi.

Még 2003 első felében forgatja a Need című filmet Luis Mandoki (Ha a férfi igazán szeret, Üzenet a palackban, Angyali szemek) rendezésében, Marisa Tomei partnereként. A történetben Berry egy menő New York-i pszichiátert alakít, aki egy nap rájön, hogy súlyosan beteg páciense viszonyt folytat a férjével.

Szinte közvetlenül a Need forgatása után kezdi el a Gothica című produkció munkálatait, melyről a napokban kötött szerződést. A pszichiáter szerepéből nem kell kiesnie, hiszen ebben is hasonló karaktert alakít. A két hollywoodi nagyágyú, Joel Silver és Robert Zemeckis produceri ténykedésével készülő thriller Sebastian Gutierrez forgatókönyvét dolgozza fel, melyben egy pszichiáternő (Berry) lidérces játszma áldozatává válik.

Az X-Men 2 honlapjahttp://www.x-men-the-movie.com/Halle Berry hivatalos honlapjahttp://www.hallewood.com/Halle Berry a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/intezmenyek,_adattarak/nepesseg,_szemelyek/hires_emberek/szineszek/kulfoldi_szineszek/Halle_Berry/

Egy napon ugyanis páciensként ébred fel abban az elmegyógyintézetben, ahol utoljára orvosként dolgozott. Később kiderül, hogy gyilkossággal is vádolják, amire természetesen nem emlékszik. Ahogy megpróbálja felgöngyölíteni a történteket, rájön, hogy egy bosszúszomjas személy irányítja az eseményeket. Berry partnere ezúttal Penélope Cruz lesz egy elmebeteg lány szerepében.

Végül még 2003-ban ismét együtt dolgozhat Lee Tamahorival, a Halj meg máskor! rendezőjével. A The Guide című akció-thrillerben Berry egy olyan nőt alakít, aki ősei fizikai erejét összegyűjtve és ezt számítógépes tudományával ötvözve képes arra, hogy embereket eltüntessen, ha azok szorult helyzetbe kerültek. Egy nap ugyan elhatározza, hogy abbahagyja ezt a tevékenységet és több időt szentel a magánéletének, de fogadalmát megszegi, amikor utolsó kliensét egy pszichopata gyilkos támadja meg.

Halle Berry tehát nem fog unatkozni 2003-ban, mi pedig várhatóan az év második felében és 2004-ben élvezhetjük gyors egymásutánban munkája gyümölcseit.

Gy. D.