Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Nicole Kidman változtatni akar

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Nicole Kidman újabb hangulatjavító (?) lépésre szánta el magát. Szeretne több időt tölteni a barátságtalan időjárásáról híres Angliában, ezért nemrégiben úgy döntött, hogy házat vásárol magának Londonban.

"Kedvelem az angolokat, nagyon jó humorú emberek. Sőt még a folyton szürke eget és az esőt is szeretem Angliában. Rengeteg brit ismerősöm van. Nagyon jó lenne, ha találnék egy megfelelő helyet odaát. Annyi minden van, amit megoszthatnék az ottani barátaimmal" - nyilatkozta az egyre népszerűbb színésznő, aki egyben azt is hozzátette, többek között ezek a barátok segítették őt abban, hogy túljusson a válása okozta megrázkódtatáson. "Végül az ember eljut arra a pontra, amikor kénytelen bevallani magának: nincs fontosabb dolog, mint törődni a barátaiddal. Ők azok, akik végigkísérik az egész életed: a házasságot, a gyerekek születését, a válást. A férfiak? A férfiak jönnek és mennek. A barátnők azok, akik mindig ott lesznek veled" - magyarázta az ausztrál származású színésznő.

Twin Peaks-játék:nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlNicole Kidman honlapjahttp://www.geocities.com/Hollywood/Academy/1549/Nicole Kidman linkek a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/intezmenyek,_adattarak/nepesseg,_szemelyek/hires_emberek/szineszek/kulfoldi_szineszek/Nicole_Kidman/

Kidman, úgy látszik, élete más területein is változásra, újdonságra vágyik. "Még mindig úgy gondolom, hogy szeretni jó, és vágyom arra, hogy újra szerelmes legyek. Inkább választom a valódi érzéseket, a szerelmet és szenvedést, mint hogy távol tartsam magam tőlük. Nem egy embert ismerek, aki menekül a saját érzései elől, de én nem akarok így élni" - vallotta be a színésznő, aki szakmai téren is kihívásra vágyik. "Muszáj néha vállalni a kockázatot, hibázni vagy megbukni valamivel. Ezért szeretnék végre komédiában szerepelni. Legfőbb ideje, hogy viccelődjek - akár magamon is" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről