Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon kezébe vette a sorsát, és producerként felügyeli a színészi karrierjét. Először a Doktor Szöszi második részének produceri teendőiből vette ki a részét, most pedig egy 1965-ben készült film jogait vásárolta meg, hogy eljátszhassa a főszerepet.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Reese Witherspoon érettebb szerepekre vágyik a Doktor Szöszi 1-2 után. Nemrég fejezte be a Vanity Fair című film forgatását Mira Nair indiai rendezőnő irányítása mellett, melyben egy alacsony sorban született lányt alakít, aki a társadalmi ranglétra csúcsa felé tör - mindezt a XIX. századi Nagy-Britanniában.

Júniustól belevág a Johnny Cash életét feldolgozó film felvételi munkálataiba, és már tárgyal a Mother to Mother című regény filmadaptációjának főszerepéről is. Sindiwe Magona könyve egy ösztöndíjas egyetemista halálának történetét meséli el, aki 1993-ban egy dél-afrikai lázadás áldozatául esett.

A színésznő pedig már az ezt követő szerepéről is gondoskodott: Mark Gordon producerrel megvásárolta a Bunny Lake is Missing című Otto Preminger-film jogait, melyet a rendező 1965-ben forgatott Laurence Olivier és Noel Coward főszereplésével. A feldolgozásban Witherspoon Carol Lynley szerepét venné át, aki egy őrült édesanyát alakított. A történet szerint a fiatal nő bejelenti kislánya eltűnését a rendőrségen, ám a nyomozás során még a gyermek létezésére utaló nyomot sem találnak.

Witherspoon és Gordon legközelebbi feladata, hogy megtalálja a megfelelő partnereket, rendezőt és a stáb többi tagját a projektre.