Anakin kifecsegi a III. epizód titkait

Vágólapra másolva!
A Csillagok háborúja-sorozat utolsó epizódjának résztvevői szigorú titoktartási szerződést kötöttek a rendező-producer George Lucasszal, amely garantálja, hogy semmi sem szivároghat ki a cselekmény részleteiből. Az Anakin Skywalker szerepét alakító Hayden Christensen azonban a Latino Review-nak nyilatkozva utalt a készülő film egyik kulcsjelenetére, melyben az általa játszott karakter összecsap Obi Van Kenobi figurájával.
Vágólapra másolva!

"Annyit elárulhatok - akár a nyilvánosság előtt is -, hogy a végső összecsapás minden eddig készült film harci jelenetét felülmúlja majd. Az összevágott verziót ugyan még nem láttam, de a forgatáson rögzített felvételek alapján ez a véleményem. Hosszabb lesz, mint bármi, amit eddig láttunk ebben a műfajban, és bár részleteket nem oszthatok meg Önökkel, de higgyék el: igazán ütős, belevaló küzdelmet láthatnak majd.

A jelenet koreográfusa, Nick Gilliard kiváló munkát végzett, tökéletesen illesztette a cselekmény egy vonulatát a harcba. Mint tudják, ennek a csatának el kell döntenie Anakin és Obi Van konfliktusát, melyből Anakinnak kell kikerülnie győztesen. Az összecsapásban azonban Anakin húzza a rövidebbet."

Arra azonban még több mint másfél évet kell várni, hogy a színész által lefestett jelenet meg is elevenedjen a vásznon: a III. epizód ugyanis csak 2005 májusában kerül a mozikba.