Brad Pitt végre apa lehet

Vágólapra másolva!
Brad Pitt három évvel ezelőtt vette feleségül Jennifer Anistont, a Jóbarátok című tévésorozat egyik sztárját. A színésznő azonban a nagy sikerű sorozatra hivatkozva évekig halogatta a gyermekvállalás tervét. Most, hogy a Jóbarátok utolsó szériájának felvételei is befejeződtek, Jen már készen áll az anyaságra. 
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston, a negyvenévesen is Hollywood első számú szívtiprójaként számon tartott Brad Pitt felesége nemrégiben kijelentette: most már készen áll a gyermekvállalásra - adta hírül az Ananova.com.

Brad Pitt 2000 nyarán kötött házasságot a nézők számára leginkább a Jóbarátok című amerikai tévésorozat Racheljeként ismert színésznővel, és a pletykalapok szerint már a kezdetektől fogva szeretett volna közös gyermeket.

Jennifer a nagy sikerű sorozatra hivatkozva egyre csak halasztgatta a gyermekvállalást, amely állítólag számos konfliktust eredményezett a pár között. Jennifer hosszas tépelődés után még elvállalta a sorozat 10., befejező szériáját, amely forgatása nemrégiben ért véget.

"Mindketten készen állunk. Eleget vártam arra, hogy végre anya legyek. Most már semmi sem jöhet közbe. Nem akartam gyereket vállalni, mielőtt a Jóbarátok befejeződik. Nagyon szerettem volna, hogy az életemnek ez a fejezete végre lezáruljon és valami másba kezdhessek" - nyilatkozta Aniston, aki azt tervezi, hogy legalább az első évet teljes egészében a kisbabának szenteli. "Jó indokom lesz rá, hogy otthon maradjak, és őszintén szólva örülök is neki. Nem akarok sok munkát vállalni. Van jó néhány barátnőm, akiknek sikerült összeegyeztetniük a gyermeknevelést a munkájukkal, de én nem szeretném követni a példájukat. Az első időkben szeretnék minél több időt tölteni a babával."