Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A legendás hetvenes évekbeli tévésorozat készülő moziváltozatának legutóbb bejelentett két főhőse Ben Stiller és Owen Wilson lesz. A moziszereplőként többször is bemutatkozó Snoop Doggy Dogg raper (30) a legújabb hírek szerint szintén kap egy nagyobb szerepet a készülő filmben: ő alakítja Huggy Beart.

Az eredeti sorozatban az alulról jött, nyers modorú, fekete göndörhajú Dave Starsky nyomozót Paul Michael Glasser, társát, a gazdag családból származó, tanult Ken Hutchinsont David Soul személyesítette meg. A két zsaru profi teamet alkotott, szinte egy emberként dolgoztak a bűnözés felszámolásán. Munkájuk során legtöbbször stricikkel, csempészekkel, drogárusokkal és más alvilági figurákkal gyűlt meg a bajuk, a különböző ügyek felgöngyölítésében segítségükre volt hű besúgójuk, a piperkőc Huggy Bear (eredetileg Antonio Fargas). Starsky és Hutch elválaszthatatlan "partnere" volt a Zebra3 rendszámmal ellátott, piros színű Ford Gran Torino sportkocsi.

Snoop - eredeti nevén Calvin Broadus - legújabban az Egyesült Államokban nemrég bemutatott The Wash és a Bones című filmek főszerepeiben látható, de ő alakította az Óz mese-musical 1998-as feldolgozásában a madárijesztőt is.

Korábban:
Starsky és Hutch mozihősként térnek vissza

Ajánlat:
Starsky és Hutch