A szexi Amber Hollywoodot ostromolja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Újabb szupermodell próbálkozik Hollywood meghódításával. Claudia Schiffer és Cindy Crawford sikertelen kísérletei után Amber Valletta is megpróbál betörni a filmvilágba. A 28 éves modell apróbb szerepekkel már bemutatkozott a filmvásznon, ám a Temetetlen múlt és a Segítség, apa lettem! című mozikkal nem aratott átütő sikert.

Amber most Danny De Vito új filmvígjátékában szeretné bizonyítani tehetségét. A The Duplex című filmben Ben Stiller és Drew Barrymore egy olyan házaspárt alakít, akik álomlakásuk megszerzéséért még egy kedves, öreg hölgy meggyilkolásától sem riadnak vissza.

A filmezés mellett Valletta a modellkarrierjét is folytatni szeretné, hiszen töretlen népszerűségnek örvend a nagy divatházak körében. Valletta ősszel többek között a Versace és a Prada kampányában vállal főszerepet. "Amber reméli, hogy mindkét fronton helyt tud állni. Remélhetőleg színészi karrierje új lendületet vesz, és legalább olyan sikeres lesz a filmvásznon, mint a kifutókon" - nyilatkozta Amber ügynöke a Vogue magazinnak.

Korábban:
Cindy Crawford ismét a filmvásznon

Ajánlat:
Amber Valletta-rajongói oldal

Nézze otthon a karosszékből!
Temetetlen múlt

Fórum:
Ki a legszebb külföldi színésznő?