DNS-vizsgálat döntött Liz Hurley fiának apjáról

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A vizsgálatok eredményét szerdán hozták a felek tudomására a londoni Felsőbb Bíróságon. Steve Binget a bírósági meghallgatáson távollétében ügyvédje képviselte, a producer egyelőre nem reagált hivatalosan a bejelentésre.

Liz Hurley tavaly jelentette be a világ nyilvánossága előtt, hogy áldott állapotban van. Két héttel a kis Damian megszületése után, áprilisban Bing bíróság elé vitte ügyét, miután a brit színésznő őt nevezte meg gyermeke apjaként.

Steve Bing egy évig volt az Estee Lauder cég egykori modelljének barátja, röviddel azt követően, hogy Hurley szakított Hugh Grant színésszel. Bing azonban cáfolta, hogy a gyermek fogantatásának idején élt volna még a kapcsolat közöttük, ugyanakkor nem zárkózott el az apai kötelességek elől, ha egy DNS-teszt egyértelműen bebizonyítja apaságát.

Az ügy tehát lezárult, a 35 éves multimilliomos kaliforniai producert több millió dolláros gyermektartás fizetésére is kötelezhetik - közölte az AP.

A baba körül már megszületése előtt készülődött a botrány. Egy ideig maga a mama sem jelentette be, hogy ki a gyerek apja. Régi barátja, Hugh Grant sietett segítségére a szülést megelőző nehéz hónapokban. A készülődő apasági per előtt a lapokban napvilágot látott, hogy egy bulvármagazin több millió dollárt ajánlott a színésznőnek, amennyiben kitálalja a bébi fogantatása és születése körüli pontos eseményeket.


Korábban:
Liz Hurley beleegyezett a DNS-tesztbe
Sztárok lesznek a Hurley-bébi keresztszülei
Kétmillió Hurley babájáért
Megszületett Elizabeth Hurley kisbabája

Ajánlat:
Elizabeth Hurley oldal

Fórum:
Mit jelent neked a kismama szó?

Nézze otthon a karosszékből!
Szőr Austin Powers