Az év utolsó napján házasságot köt Jean-Paul Belmondo. A francia színész évekkel ezelőtt egy teniszmeccsen ismerkedett meg Nattyval, akivel már hosszú ideje együtt él.

Az egykor modellként dolgozó Natty és a franciák Bebelje úgy döntött, az év legnagyobb partyjának napján, december 31-én összeházasodnak. A pár, amely 13 éve él együtt, egy teniszmeccsen ismerkedtek meg, ahol yorkshire terrierjeik nem akartak tágítani egymás mellől. A választás azért esett szilveszter napjára, mert mindketten imádják a társaságot, és esküvőjük is az év egyik legnagyobb partijának ígérkezik. Az ünnepeket kivétel nélkül Natty szervezi, 1993-ban 300 vendéget hívott meg a Belmondo 40 éves pályafutásának és 60. születésnapjának megünneplésére. Natty óriási bált szervezett Belmondo gyógyulásakor is, miután a színész szerencsésen felépült agyvérzéséből.

Belmondo 1989-ben ismerkedet meg a modellel, akit azóta mindenki Natty néven ismer. A nő teljes egészében feladta manökeni pályafutását, hogy életét az idősödő sztárnak szentelje. Akkoriban nem jósoltak hosszú jövőt kapcsolatuknak, kevesen értették, mi tartja majd össze a világ 100 legszexisebb sztárja közé beválasztott Belmondót a fiatal lánnyal. Később azonban kiderült, hogy a művészt igen jól kiegészítette a mindig a földön járó Natty.

Belmondónak előző házasságából három gyermeke van, járt Brigitte Bardot-val és Ursula Andress-szel is.