Ethan karácsonykor csábítaná el Uma Thurmant

Etha Hawke és Uma Thurman idén szeptemberben költöztek külön. Az elszenvedett sérelmek ellenére úgy döntöttek, két gyermekük kedvéért együtt töltik a karácsonyt. Ethan abban reménykedik, hogy az ünnepek alatt sikerül rendbe hozniuk a házasságukat.

Ethan Hawke titkon abban reménykedik, hogy a karácsony újra összehozza majd őt feleségével, Uma Thurmannel - adta hírül az IMDb.com.

A színészházaspár idén szeptemberben, költözött külön, amikor kiderült: Ethan hetekig tartó viszonyba keveredett Jen Perzow kanadai modellel a Taking Lives című thriller montreali forgatásán.

Ethan később Umát hibáztatta a történtekért, és arra hivatkozott, hogy a Kill Bill sztárja és annak rendezője, Quentin Tarantino viszonya már jó ideje több volt puszta munkakapcsolatnál, sőt a barátság határain is túl ment. A 33 éves férj egyik barátja azonban azt állítja, bárhogy történt is a dolog a házaspár között, Ethan mindent megtesz, hogy rendbe hozza a házasságukat.

"Úgy döntöttek, hogy féltreteszik sérelmeiket. Azt szeretnék, ha csodálatos karácsonyt tölthetnének két gyermekükkel, Roannel és Mayával. Nagyon nehéz lesz mindkettejük számára, de megbeszélték, hogy kedvesek és barátságosak lesznek egymással a gyerekek kedvéért. Ugyanakkor Ethan azt reméli, hogy az ünnep alkalmat ad arra, hogy tisztázzák a problémákat."

KAPCSOLÓDÓ CIKK