Az ifjú mágus rajongói már az interneten is megtekinthetik a harmadik Harry Potter-film előzetesét, és számtalan érdekességet is megtudhatnak kedvencükről.

A http://harrypotter.warnerbros.com címen található weboldalon a június negyedikén bemutatásra kerülő Harry Potter és az azkabani fogoly-ról olvashatnak bővebben az érdeklődők. A Hogwarts varázslóiskola termeit idéző honlapról a mozielőzetesen kívül számtalan érdekességet tölthetnek le a látogatók, mint például háttérképeket, különféle ikonokat az AIM nevű üzenőprogramhoz, képernyővédőket, s emellett lehetőség van virtuális képeslapok küldésére is.

A fanatikus rajongók beiratkozhatnak a virtuális Hogwarts-suliba is, ahol többek között a kviddics rejtelmeibe avatják be a varázslótanoncokat. A labdajátéknak nem csak a szabályai olvashatóak a weboldalon, de a modern technikának köszönhetően ki is lehet próbálni a varázslótanoncok sportját. Ezen kívül egy sor további játék is található a fiatal mozirajongók számára készült oldalon, A szerkesztő segítségével hogwartsi látképeket készíthetnek az ifjú mágusaspiránsok. A szuvenírboltban pedig a DVD-től kezdve a játékfigurákon át a ruhákig minden kapható, mi szem-szájnak ingere.

A Harry Potter és az azkabani fogoly honlapja igen látványos, és a bőséges tartalomra sem lehet panasz, azonban kellő angoltudás hiányában nehézkes lehet rajta a navigáció, így a kiskorúaknak érdemes a szülők segítségét kérni, ha részletesen fel szeretnék fedezni a weblapot.