A 40 éves színész immáron harmadszor esküdött örök hűséget, ezúttal egy Los Angeles-i japán ételbár fiatal pincérnőjének.

A 20 éves koreai származású Alice Kim és az Ál/Arc sztárja öt hónappal ezelőtt ismerkedtek meg, amikor Cage a már említett étteremben vacsorázott. Ekkor már javában tartott a válópere Lisa Marie Presleytől, akivel mindössze négy hónapot voltak házasok. A színész és a pincérnő februártól találkozgattak egymással, s a hírek szerint két hónap után eljegyezték egymást.

A Las Vegas, végállomás-ban nyújtott teljesítményéért Oscar-díjjal jutalmazott Cage korábban is ismert volt arról, hogy könnyen belevágott a házasságba. Lisa Marie Presley előtt Patricia Arquette-nek esküdött örök hűséget 1995-ben. A dolog érdekessége, hogy nyolc évvel korábban a színész már megkérte Patricia kezét, mindössze néhány órával azután, hogy életükben először találkoztak.

Bár Cage szerint nagyon erősen kötődnek egymáshoz, a házasságuk meglehetősen viharos volt, s kilenc hónappal a boldogító igen kimondása után már meg is szüntették a frigyet. Később aztán újra összeházasodtak, majd 2001-ben végleg elváltak útjaik.

Cage ezután 2002 augusztusában vezette Elvis Presley lányát az oltár elé, ám házasságuk csupán 107 napig tartott. Presley hatalmas hibának nevezte, hogy összekötötte az életét a színésszel.

Az Adaptáció-ban főszerepet játszó Cage-et a legjobb férfi főszereplő Oscar-díjára jelölték 2003-ban. A közönség legközelebb a Trójá-ból ismert Diane Kruger párjaként láthatja a színészt a National Treasure című kalandfilmben, amely még az idén a mozikba kerül.