Vágólapra másolva!
A jóképű angol riszál, miközben Drew Barrymore virágokat locsol, de aztán persze egymásba szeretnek. Tavasszal jön a Zene és szöveg című romantikus vígjáték, amelynek előzetesét már most megnézheted a neten.
Vágólapra másolva!

A bájosan neurotikus angol legutóbb tévés vetélkedőt vezetett a nálunk csak DVD-n megjelent American Dreamz-ben, és most még mélyebbre süllyed a népszórakoztatás mocsarába: egy kiégett zenészt alakít, aki egy nyolcvanas évekbeli popzenekar tagjaként anno szembe fésült, tupírozott frizurával és idétlen diszkómozdulatokkal kábította a tinicsajokat, és mintegy húsz évvel később hirtelen abba a helyzetbe kerül, hogy pár nap alatt meg kell szülnie egy slágert.

Alex, aki még életében nem írt dalszöveget, pánikba esik a megbízás miatt, de váratlanul megérkezik a mentőangyala az eredetileg szobanövények locsolásával megbízott Sophie személyében, akiről kiderül, hogy remek érzéke van a szövegíráshoz. Mivel egy zenés romantikus komédiáról van szó, mondanunk sem kell, hogy Alex és Sophie kapcsolata nem reked meg pusztán szakmai szinten, hanem egy reggel meztelenül ébrednek egymás mellett a munkaeszközükül szolgáló zongora alatt.

A Zene és szöveg (Music and Lyrics) címet viselő filmet a habos-humoros alkotásokra specializálódott Marc Lawrence rendezte, aki a Beépített szépség első és második részének forgatókönyvírója, illetve a Hugh Grant és Sandra Bullock főszereplésével készült Két hét múlva örökké írója és rendezője volt. A női főszereplő ezúttal Drew Barrymore, aki a vicces előzetesben némiképp háttérbe szorul Grant mellett. Grant ugyanis feszes nadrágban előadott táncmozdulataival kétségtelenül a figyelem középpontjába riszálja magát.

A Zene és szöveg amerikai bemutatóját Valentin-napra időzítik, Magyarországra pedig tavasszal érkezik az InterCom forgalmazásában.