Keira Knightley testére vizes ruha tapad

Vágólapra másolva!
Hamarosan a magyar mozikba is eljut a Vágy és vezeklés című film, amely a velencei filmfesztiválon egyöntetűen elbűvölte a kritikusokat. Nézd meg a magyar feliratos előzetest, amelyben megpillanthatod a szökőkútból előbukkanó, bőrig ázott Keira Knightley-t is!
Vágólapra másolva!

Izgatottan várjuk Joe Wright (Büszkeség és balítélet) Vágy és vezeklés-ét, amelynek egy korábbi előzetese ugyan nem nyerte el a tetszésünket, de aztán az alkotók szimpatikus nyilatkozatai és a kedvező velencei visszhang ismét bizakodással töltött el bennünket. Jelenleg úgy néz ki, hozzánk csak jövő januárban érkezik meg a film, de az új, magyar feliratos előzetesét nálunk máris megnézheted.

Ebből a klipből már azok is megismerhetik a film sztoriját, akik nem olvasták a forgatókönyv alapjául szolgáló remek Ian McEwan-regényt: az élénk képzelőerővel megáldott/megvert Briony elolvas egy nővérének, Ceciliának szóló szerelmeslevelet, aztán tanúja lesz Cecilia és a levél szerzője, Robbie intim együttlétének és ebből olyan téves következtetéseket von le, amelyek végzetes kihatással lesznek mindhármuk életére.

Nézd meg a szökőkutas jelenetet!

A film főszerepeiben a legfiatalabb brit színészgeneráció krémjét láthatjuk: Ceciliát Keira Knightley játssza, akit az előzetesben egy szökőkútból kilépve, testére tapadó, vizes szinte-semmiben is megpillanthatunk, Robbie-t a Narnia krónikái-ból és Az utolsó skót király-ból ismert James McAvoy alakítja, Brionyt pedig három különböző életkorban három színésznő formálja meg: az újonc Saoirse Ronan, a magyar származású Romola Garai és Vanessa Redgrave.