A Bosszúállók harmadik részét január 23. óta forgatják, és erről most már egy várakozásainkat egekbe emelő werkvideó is tanúskodik. Egy idegen bolygó díszleteiben állva beszél arról az Avengers: Infinity War három színésze, hogy mire is szerződtek le. Robert Downey Jr. a profik nyugalmával mesél az előttük álló évről, Tom Holland viszont izeg-mozog izgatottságában, mintha benne ragadt volna Pókember karakterében. Úgy érzi magát, mintha a világ tetején lenne, és pár éve, amikor az első Bosszúállók-at nézte, eszébe nem jutott volna, hogy ő ebben a filmsorozatban fog szerepelni.

A leglényegesebb viszont az, hogy Chris Pratt is mellettük áll, vagyis nem elég, hogy Pókember ismét beszáll a nagyok küzdelmébe, az a pletyka is igaznak bizonyult, hogy az Avengers: Infinity War-ban a Bosszúállók találkozni fognak A galaxis őrzőivel. Szükségük is lesz az erősítésre, mivel a Polgárháború-ban megbomlott a Földet védő szuperhőscsapat egysége, most pedig az eddigi legerősebb és legfélelmetesebb ellenfél, Thanos támad rájuk.

Thanos A galaxis őrzői című filmbenForrás: InterCom

A werkvideó lényegében azt ígéri, hogy a már sok-sok éve belengetett Thanos valóban egy emlékezetes főgonosz lesz, aki az eddigi legnagyobb próbatétel elé állítja a Bosszúállókat. Egy ilyen karakterre nagy szüksége van a Marvel-filmeknek, mert amilyen jól teljesít a stúdió a szuperhősök felépítésében, annyira feledhetőek – Loki kivételével – a gonosztevőik.

Az Avengers: Infinity War 2018. május 4-től lesz látható a mozikban, a filmet az Amerika Kapitány második és harmadik részével már bizonyított Russo testvérpáros rendezi.