Chris Pratt összebunyózott egy MMA-bajnokkal

Vágólapra másolva!
Chris Pratt egy valódi MMA-legendával, Randy Couture-el mérte össze erejét - természetesen teljesen barátságos keretek között, alapfogásokat gyakorolva. A videóból ezért jól látszik, hogy Pratt tényleg képes lenne a galaxis őrző-védő szolgálatára. A 38 éves színész egyébként bírkózott a gimnáziumban, az egyik házi versenyen ötödik lett. Egykori edzője kérdésére, miszerint mit szeretne kezdeni az életével, annyit felelt: "híres akarok lenni és egy rakás pénzt keresni". Sikerült neki. 
Vágólapra másolva!

Az edzőtermi videón Randall Duane Couture Pratt partnere. Couture háromszoros UFC nehézsúlyú világbajnok, kétszeres félnehézsúlyú bajnok, valamint az UFC 13 nehézsúlyú bajnokság győztese. Visszavonulása után a film is megtalálta, A feláldozhatók-sorozatban ő alakítja a Dézsma gúnynevű zsoldost, de játszott A bűn szorításában és a Felültetve című filmekben is.

Chris Pratt legközelebb áprilisban a Bosszúállók: Végtelen háború című szuperhősfilmben menti meg a világot, június 7-én pedig érkezik a mozikba a Jurassic World: Bukott birodalom.