Paula Abdul rajtakapta Keanu Reevest, ahogy alsónadrágban léggitározik

paula abdul
Vágólapra másolva!
Paula Abdul a Watch What Happens Live című műsorban emlékezett vissza arra, hogyan ismerkedett meg Keanu Reeves-szel.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő és a színész 1991-ben találkoztak, Abdul Rush, Rush című számának klipforgatásán. Reeves akkoriban lett igazán ismert, az olyan filmeknek köszönhetően, mint a Féktelen folyó, a Bill és Ted oltári kalandja vagy a Vásott szülők – de 1991 volt az igazi áttörés számára, és ebben nem csak az abban az évben bemutatott Holtpont és az Otthonom, Idaho című filmek, de az MTV-n éjjel-nappal sugárzott Abdul-klip főszerepe is segítették (a legnagyobb nemzetközi zenecsatorna 1992-ben az év legkívánatosabb férfi díjával tüntette ki).

A Rush, Rush videóklipje egyébként tisztelgés az ötvenes évek egyik legnagyobb hatású "kamaszfilmje", Nicholas Ray Haragban a világgal (1955) című alkotása előtt – a film egyik híres, obszervatóriumos jelenetét gondolták újra, bár míg Natalie Wood és Paula Abdul között akad némi hasonlóság, James Dean és Keanu Reeves meglehetősen eltérő karakterek.

Ennek ellenére Abdul és Reeves között éppúgy megvan az összhang a klipben, mint a két tragikus sorsú színész, Wood és Dean között volt. Olyannyira, hogy a Watch What Happens Live-ban rá is kérdeztek, igaz-e a pletyka, hogy az énekesnő és a színész romantikus kapcsolatot ápoltak a klipforgatás idején.

- válaszolta Abdul, aki azért megosztott egy érdekes anekdotát a forgatásról, azt, hogyan találkozott először a színésszel.

Az egész forgatás legviccesebb eseménye volt. Be akartam mutatkozni neki, mert még nem találkoztunk korábban. Amikor a lakókocsijához mentem, az ajtó félig nyitva volt. Épp a fején fülhallgatóval, alsónadrágban léggitározott - emlékezett vissza Abdul, mennyire benne maradhatott Reeves a Bill és Ted-filmek szerepvilágában.