A Pókember: Idegenben című szuperhősfilm továbbra is vezeti a kasszasikerlistát Észak-Amerikában, ahol második hétvégéjén 45 millió dollárral növelte bevételét. A premierfilmek nem igazán vonzották a közönséget a hétvégén.

A legújabb, Tom Holland és Jake Gyllenhaal főszereplésével forgatott Pókember-film 274 millió dollárra növelte hazai összbevételét forgalmazása második hetében, világszerte pedig már 847 millió dollárt költöttek rá a nézők. Az 572 millió dolláros külföldi bevétellel eddig ez a legsikeresebb Pókember-film nemzetközileg.

A hétvégi észak-amerikai sikerlista második helyén a negyedik hete futó Toy Story 4. végzett további 20,7 millió dolláros bevétellel.

A premierfilmek közül a Crawl című katasztrófathriller teljesített a legjobban, 12 millió dollárral a harmadik helyen végzett. Az Übergáz című akcióvígjáték, a Disney első korhatáros filmjére 8 millió dollár értékben váltottak jegyet, ami a negyedik helyhez volt elegendő.

Az első öt között végzett még a Universal Yesterday című zenés Beatles-filmje, amely 6,7 millió dollárt hozott harmadik hétvégéjén.