Első helyre ugrott az Amazonon az Elfújta a szél

Gone with the Wind, Elfújta a szél
Gone with the Wind Year : 1939 USA Director : Victor Fleming Clark Gable, Vivien Leigh. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, a Warner ideiglenesen levette az Elfújta a szél című filmet az HBO Max kínálatából. A film viszont rögtön az élre ugrott az Amazon eladási toplistáján. 
Vágólapra másolva!

A film kétlemezes DVD-kiadása 29,55 dollárért vásárolható meg az Amazonon, az Amazon Video 3,99 dollárért kínálja a film digitális kópiáját megnézésre, 9,99 dollárért pedig megvásárlásra.

Az 1939-ben készült film ideiglenes eltávolításáról az HBO Max a George Floyd halála miatti tiltakozások nyomán döntött.

Erre John Ridley, a 12 év rabszolgaság forgatókönyvírója szólította fel a a streamingszolgáltatót a Los Angeles Times-ban megjelent véleménycikkében, hangsúlyozva, hogy

Elfújta a szél Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/MGM/Mgm

A klasszikus a történelmi hátterének magyarázatával és a rasszizmustól való elhatárolódással kerül majd vissza a streamingszolgáltató könyvtárába.