Hollywood legendás kerítőjéről készít filmet Luca Guadagnino

75th Venice International Film Festival. Day four portrait VERTICAL red carpet festival film festival cinema cinematography Venetian
Luca Guadagnino
Vágólapra másolva!
Hollywood legendás kerítőjéről, Scotty Bowersről forgat életrajzi filmet a Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino.
Vágólapra másolva!

A Variety.com értesülése szerint a forgatókönyvet Seth Rogen és Evan Goldberg írja Matt Tyrnauer 2017-ben bemutatott dokumentumfilmje, a Scotty and the Secret History of Hollywood alapján.

A portréfilm a hollywoodi sztárok szexuális kerítőjeként évtizedekig működő Bowers emlékeit idézte fel.


A Fox Searchlight két éve kezdte el a film fejlesztését. A produkció bemutatja majd, hogy a második világháborús veterán, aki harcolt Ivo Dzsimánál is, hogyan vált a negyvenes évektől az AIDS-járvány 1980-as kitöréséig a mozisztárok fizetett szexpartnerévé, majd kerítőjévé.

Luca Guadagnino Forrás: Sputnik/Ekaterina Chesnokova

Bowers egy hollywoodi benzinkútról szervezte a sztárok szerelmi életét, olyan ügyfelei voltak, Cary Grant, Rock Hudson, Randolph Scott, Katharine Hepburn és Spencer Tracy.

Bowers Full Service című visszaemlékezéseit 2012-ben adták ki.

Előzetesen nem egyeztetett senkivel a megjelenő anyagról, mivel a könyvben szereplő érintettek többnyire már mind elhunytak. Bowers 96 évesen, tavaly halt meg.

Guadagnino Szólíts a neveden című filmjét 2017-ben Oscar-díjra jelölték. A rendező további munkái között van a Sóhajok és A vakító napfényben című dráma.