Titkos karanténfilmet forgatott a Tenet színésze a járvány alatt

Vágólapra másolva!
A Deadline jelentette, hogy Sam Levinson rendező titokban leforgatott egy filmet júniusban Zendaya és John David Washington főszereplésével. 
Vágólapra másolva!

A Malcolm & Marie című film történetéről egyelőre semmit nem tudni, viszont a Deadline szerint olyan kamaradarab várható, mint a Netflix Házassági történet című, Adam Driver és Scarlett Johansson nevével fémjelzett sikerfilmje.

A film június 17. és július 2. között forgott a kaliforniai Carmel városában, egyetlen helyszínen, a Caterpillar House nevű "környezettudatos", üvegfalú házban, amit a szellőssége miatt választottak, illetve azért, mert itt alig kellett légkondicionálót vagy fűtést használniuk.

A teljes színészgárda és stáb kéthetes karanténba vonult a forgatás kezdete előtt, és végig nagyon ügyeltek a távolságtartásra és betartották a COVID-19 járvány alatti filmforgatásra vonatkozó egészségvédelmi előírásokat: a megbeszéléseket szabad levegőn és maszkot viselve, a próbákat pedig a parkolóban tartották, és a "buborékot" senki nem hagyhatta el a forgatás alatt.

Sam Levinson és Zendaya az HBO Eufória című sorozatán dolgoztak együtt, John David Washingtont pedig legközelebb a Tenet főszerepében láthatják majd a mozinézők. A projektnek magyar vonatkozása is van: Sam Levinson az Eufória után ismét Rév Marcell operatőrrel dolgozott együtt.