Antonio Banderas is szerepelni fog az új Indiana Jones-filmben

Antonio Banderas
ALCALA DE HENARES, SPAIN - (ARCHIVE): A file photo dated April 26, 2017 shows Spanish actor Antonio Banderas posing for a photo ahead of receiving the 'Camino Real' (Royal Way) award in Alcala de Henares, Spain. Banderas has tested positive for Covid-19. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Antonio Banderas is csatlakozott az Indiana Jones-sorozat ötödik részének szereplőgárdájához - értesült a The Variety.
Vágólapra másolva!

Az Oscar-díjra jelölt (Fájdalom és dicsőség) spanyol színésznek Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson és Thomas Kretschmann lesz a partnere

a tervek szerint 2022 júliusában debütáló moziban.


A forgatási munkálatok júniusban kezdődtek meg a Londonhoz közeli Pinewood Studios-ban.

A kalandfilmet James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan - Farkas) rendezi, a forgatókönyv írásában Jez és John-Henry Butterworth voltak a társai.

A sorozat első négy részét jegyző Steven Spielberg is részt vesz a projektben, amelynek munkálatait producerként is segíti.


A 89 éves John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói-nak a zenéjét is szerezte, szintén közreműködik az ötödik részben.

Antonio Banderast a nagyközönség legutóbb a Sokkal több mint testőr 2. című akcióvígjátékban láthatta Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek oldalán.

Az Indiana Jones ötödik részének forgatásán nem rég megsérült Harrison Ford először Az elvesztett frigyláda fosztogatói című 1981-es filmben alakította a puha kalapot viselő kalandor régész szerepét. A három további filmet 1984-ben, 1989-ben és 2008-ban mutatták be.