A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Rekordot döntött első hétvégéjén a Pókember: Nincs hazaút

Batch 2 - 11.10.2020 SN_110320 Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) looks on at Spider-Man in Columbia Pictures' SPIDER-MAN: NO WAY HOME.
Pókember: Nincs hazaút
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány ideje alatt bemutatott filmek között rekordot döntött debütálása első hétvégéjén a Pókember: Nincs hazaút.
Vágólapra másolva!

Az amerikai és kanadai mozik jegyeladásából 253 millió dolláros (82,4 milliárd forintos) bevétel folyt be. Ezzel ez a hazai debütálása alapján harmadik legnagyobb sikerű hollywoodi produkció. Világszerte összesen 587,2 millió dolláros (191,2 milliárd forintos) bevételt hozott a film a Sony Corp. közlése szerint.

A mozisiker régóta várt lökést adott az olyan mozihálózatoknak, mint az AMC Entertainment, a Cinemark és a Cineworld, amelyeket jelentősen sújtott a járvány hatása. Az amerikai és kanadai jegyeladások még a legoptimistább múlt heti jövendöléseket is túlszárnyalták: az elemzők 200 millió dollárra becsülték a várható bevételt.

A Pókember: Nincs hazaút bevételével a Bosszúállók: Végjáték és a Bosszúállók: Végtelen háború című kasszasikerek mögött végzett, és megelőzte a Star Wars: Az ébredő Erő című filmet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!