Rengeteg szexjelenet lesz a Tündérkert című sorozatban

Vágólapra másolva!
Sokan várják az ősszel debütáló romantikus történelmi kalandfilmsorozatot. Többek között Jack Sparrow, néhány csinos tündérlány és a Macskanő sem tudott elmenni hétvégén a Megafilm standja mellett úgy, hogy ne készítettek volna egy közös fotót az alkotókkal és a színészekkel.
Vágólapra másolva!

– mutatta be Madarász Isti rendező a Móricz-műből készült filmsorozat hőseit a Comic Conon, ahol megtelt a nézőtér a Tündérkert kerekasztalbeszélgetésére.

Meddig látjuk a kaszkadőrt és mikor látjuk a színészt?

Helmeczy Dorottya, a film producere arról mesélt, hogy a rengeteg izgalmas karakter mellett fondorlatos cselszövések követik egymást a történetben.

– sorolta a producer.

Tündérkert kalandfilmsorozat Forrás: Origo

Ilyen egy XVII. századi gyilkológép

„Az intim jelenetek koreográfiáit intimitás koordinátorral gyakorolták be a színészek, aki arra is figyelt, hogy senki ne érezze kiszolgáltatottnak magát"

– árulta el a rendező.

A kalandfilmsorozat két izgalmas szereplője is bemutatkozott a vasárnapi kerekasztalbeszélgetésen: Dobos Evelin Palotsai Annát, Lukács Dániel pedig Kamuthy Farkast játssza a történetben. Utóbbit Horváth András Dezső forgatókönyvíró a beszélgetés során egyetlen szóval jellemezte: „gyilkológép".

– tette fel a kérdést Horváth András Dezső, aki arról is mesélt, hogy amikor meglátta Dobos Evelint a forgatáson a fiatal fejedelemasszony jelmezében, úgy érezte, életre kelt a hősnője. „A fejemben pontosan így képzeltem el" – mondta.

– árulta el Dobos Evelin, Lukács Dániel pedig arról beszélt, hogy a férfi színészek jeleneteiben a kaszkadőr akciók és a nyeregben töltött idő nagy hangsúlyt kapott a forgatások alatt.

– jegyezte meg nevetve.

A tündérek is megtalálták a Tündérkert standját

A Budapest Comic Con színes kavalkádjában a Tündérkert standjához folyamatosan érkeztek az érdeklődők, akik egy izgalmas kvíz kitöltésével számos ajándékot nyerhettek. A tündéreknek és manga lányoknak öltözött cosplayerek, Darth Vader és a Macskanő is örömmel pózolt a Tündérkert alkotóival és színészeivel a fotóablakban, sőt, még A Karib-tenger kalózai is kértek egy csoportképet. Jack Sparrow karaktere meg is jegyezte: