Vasárnaptól forgat Magyarországon Sigourney Weaver és Mads Mikkelsen

Aliens / Alien II (1986) usa monstre extra terrestre extraterrestre martian Cinéma FILM HORIZONTAL
Alien, le retour Aliens / Alien II Year: 1986 - usa Sigourney Weaver USA 1986 Director: James Cameron
Vágólapra másolva!
Vasárnap kezdi forgatni Magyarországon az első mozifilmes rendezését Bryan Fuller, számos népszerű tévésorozat, köztük a Hannibal és a hétszeres Emmy-díjas Halottnak a csók alkotója. A Dust Bunny című filmben Sigourney Weaver és Mads Mikkelsen a főszereplők, írja a Magyar Nemzet. 
Vágólapra másolva!

Bryan Fuller ezt mondta arról, milyen Magyarországon forgatni:

Nagyon sok helyi stábtaggal dolgozunk, akik mind nagyon képzettek, sokat hozzáadnak ahhoz, amire készülünk. Úgy tudom, Budapest az egyik legnagyobb forgatási műhely Európában, nagyobb mint London vagy Berlin. Sok film készül itt, és azért is jönnek ide forgatni, mert rengeteg mindent lehet itt csinálni, ráadásul magas minőségben. Sok arca van a városnak, az egyik sarokról Berlin, a másikból Párizs, Róma, London, vagy mint a mi esetünkben, New York fantasy-verziója.

A teljes cikk ide kattintva olvasható. A Nemzeti Filmintézet fő törekvései között szerepel a magyar filmipar szakember utánpótlásának fejlesztése, ennek érdekében számos programot szervez a fiatal érdeklődőknek és pályakezdőknek, lehetőség szerint a Magyarországon alkotó külföldi szakembereket is bevonva.