Megérkezett a Beverly Hills-i zsaru negyedik részének előzetese

Beverly Hills-i zsaru 4
Vágólapra másolva!
Eddie Murphy harminc év után visszatér a mocskos szájú, élelmes detroiti rendőr, azaz Axel Foley szerepében. A Beverly Hills-i zsaru negyedik része a Netflix jóvoltából készült el és várhatóan 2024 nyarán kerül a streaming-szolgáltató kínálatába. Most megérkezett hozzá az első kedvcsináló előzetes.
Vágólapra másolva!

Az 1980-as évek haver-zsarufilmjei, azaz a buddy cop movie-k egyik zászlóshajója volt 1984-ben a Martin Brest rendezésében készült Beverly Hills-i zsaru, amelyben Eddie Murphy pályafutásának egyik legismertebb karakterét játszotta el.

A kritikai és közönségfogadtatás egyaránt annyira kedvező volt, hogy 1987-ben és 1994-ben is készült hozzá folytatás (először Tony Scott, majd John Landis vállalta a rendezői feladatokat). Harminc éve úgy tűnt, az alkotók lezárt trilógiát készítettek, de most mégis érkezik a folytatás, amit a Netflix gyártott és forgalmaz.

Az eddigi információk alapján a negyedik rész az első sztoriját ismétli: a Murphy által alakított detroiti nyomozó egy régi barátja különös és gyanús körülmények között meghal, a szálak pedig az álomvárosba, Beverly Hills-be vezetnek, ahol a helyi erők nem nézik jó szemmel a hívatlan vendég nyomozását... Szerencséjére segítségére siet Bobby (Joseph Gordon-Levitt), aki Foley nyomozó ügyvédként dolgozó lányának, Jane Foley (Taylor Paige) egykori barátja.

A filmet Mark Molloy rendezte, a forgatókönyvet Will Beall, Tom Gormican és Kevin Etten írták. Murphy mellett visszatérő szereplő lesz Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser és Bronson Pinchot is. Továbbá látható lesz még Kevin Bacon is a folytatásban.

A film 2024 nyarán érkezik a Netflixre.