Milliós ebéd a befektetési guruval

Vágólapra másolva!
Ötvenhétmillió forintnak megfelelő dollárt fizetett egy ismeretlen, hogy Warren Buffett befektetési guruval ebédelhessen. Az eBay online aukciósház jótékonysági árverésén 141-en licitáltak, hogy a Buffettel ehessenek. 
Vágólapra másolva!

Nem tudni, kicsoda Schtinyt, de ő az, aki az eBay jótékonysági árverésén 250 100 dollárt, azaz több mint ötvenhét millió forintot fizetett azért, hogy Warren Buffett befektetési guruval ebédelhessen.

Buffett már többször került kalapács alá jótékonysági árveréseken, egy korábbi aukció győztesének kínai étteremben adott befektetési tanácsot. Azt, hogy ez alkalomal hol lesz az üzleti ebéd, egyelőre titokban tartja az eBay, bár rebesgetik, Buffet nem veti meg a gyorséttermi kosztot - tudósít a BBC. Az árverés bevételét a San Francisco-i hajléktalanok megsegítésére fordítják.

Vannak persze olcsóbb megoldások is: Curt Morehouse omahai úriember felajánlotta, hogy 25 dollárért bárkivel megosztja sikertelensége titkát, egy ebéd keretében. Az érdeklődők megtudhatják például, hogy leghet az, hogy hihetetlen tehetsége ellenére Moorhouse úr még mindig csak évi negyvenezer dollárt keres családi vállalkozásával.