Ingyen Shutterstock képek a Facebook hirdetőinek

Ingyen Shutterstock fotók a Facebook hirdetőinek
Vágólapra másolva!
A kisvállalatoknak szól a Facebook hirdetési rendszerének legújabb frissítése. A következő napoktól ingyen használhatják a Shutterstock képeit reklámjaikhoz.
Vágólapra másolva!

A mai napon bejelentett újdonságok azt jelzik, hogy a Facebook a márkák és ügynökségek után a helyi kisvállalkozások marketingbüdzséjéből is nagyobb szeletet követel. A legfontosabb ezek közül az ingyenes hozzáférés a Shutterstock teljes könyvtárához. Ez jó minőségű képek millióit jelenti, ráadásul az egész közvetlenül a közösségi oldal reklámszerkesztő felületéből lesz elérhető. Így tényleg szinte minden háttérmunka nélkül, böngészőből kreálhatnak vizuálisan is megkapó hírdetéseket a felhasználók.

Ingyen Shutterstock fotók a Facebook hirdetőinek Forrás: Shutterstock

Kisebb horderejű, de a gyakorlatban hasonlóan fontos újdonság, hogy mostantól egyszerre több képet is feltölthetnek a hírdetők. Így egy kampányt rögtön többféle változatban is kipróbálhatnak, mérve a változatok sikerességét. Ezzel a közösségi oldalon történő kampánylebonyolítás gyakorlatilag a gyerekjáték kategóriába lép, legalábbis kisvállalkozói szinten. A harmadik frissítés viszont mindenkinek kedvezni fog: megújult a Pages Manager mobilalkalmazás. A korábban felmerült bugok javítása mellett régóta hiányolt feature-ök is bekerültek a legújabb verzióba, úgymint több fotó feltöltése egy poszthoz, illetve az adminjogok szerkesztése. Így lassan minden lényeges feladat elvégezhetővé válik kedvenc okostelefonunkról is. Természetesen a frissített verzió már elérhető az iTunes Appstore-jában, és a Google Play Store-ban is.

Kazay Áron

A cikk eredetileg a Reklámklubon jelent meg.