Baki a francia tőzsdén, de megoldották

Vágólapra másolva!
A Euronext piacokon egy technikai hiba miatt ma nem indult el a megfelelő időben a kereskedés. Nem tudott kinyitni eddig a párizsi, a lisszaboni, a brüsszeli és az amszterdami tőzsde sem. A Euronext közleménye szerint 10 órakor indul a kereskedés a részvény- és kötvénypiacokon.
Vágólapra másolva!

Egy technikai probléma miatt nem indult el a szokott időpontban a kereskedés a Euronext piacokon. A párizsi, a lisszaboni, a brüsszeli és az amszterdami piacon.

A Bloomberg hírügynökség információi szerint a piacnyitáskor az aukció során merült fel probléma.

Úgy fest, sikerül megoldani a problémat, mivel a legfrissebb információk szerint magyar idő szerint 10 órakor elindul a kereskedés a részvény- és kötvénypiacokon.

Néha előfordul a tőzsdéken, hogy technikai probléma lép fel, de általában gyorsan meg szokták oldani a problémákat. A tőzsde szóvivője elmondta, hogy az amerikai piacok nyitását az európai technikai megakadás nem fogja érinteni. A New York Stock Exchange és az európai Euronext piacok egy vállalatban tömörülnek, emiatt emelte ki a szóvivő, hogy a tengerentúli piacokat nem érinti az európai probléma.