Vágólapra másolva!
A munkaerő-kölcsönzés hét éve piacvezető vállalata karácsonyra meglepte magát egy vezetőváltással: a cégcsoport új vezérigazgatója Pataki Károly, azonnali hatállyal.
Vágólapra másolva!

Pataki Károly 48 éves, a kinevezése előtt csaknem két éven át közép- és délkelet-európai régiókért felelős értékesítési igazgató volt, és mellette a társaság igazgatóságának tagja. Dr. Georg Obermeister, a TI AG felügyelő bizottságának elnöke méltatta a szakembert, úgy véli, Pataki „rendkívül tapasztalt, egyedi stratégiai látásmóddal rendelkező menedzser, aki az elmúlt évek során már bizonyította kiváló vezetői képességeit”, és meggyőződése, hogy „vezetése alatt a Trenkwalder csoport sikeres jövő elé néz”.

A Trenkwalder International AG piacvezető Ausztriában, és vezető személyzeti szolgáltató Közép- és Kelet-, valamint Dél-Európában. Az 1 milliárd eurós éves árbevétellel rendelkező, 70 000 embert foglalkoztató cégcsoport több mint 300 kirendeltségével Európa 19 országában van jelen. 18 éve működnek Magyarországon, a munkaerő-kölcsönzésben majdnem 10 százalék a piaci részesedésük, 16 irodát tartanak fenn, ők az ország 9. legnagyobb foglalkoztatója, a munkaerő-közvetítők rangsorában a 10. helyen állnak.

Pataki Károly feladatai közé tartozik majd, hogy tovább bővítse a cégcsoport tevékenységét nemzetközi szinten, egyben a Trenkwalder stratégiai üzleti modelljét tovább fejlesztve. Tevékenysége során erősíteni kívánja a cégcsoport ügyfélfókuszát, és nagyobb hangsúlyt helyez a munkavállalói kapcsolatokra is.