Online versennyel csábítják a testművészeket

CsillámVilág testművészet henna online verseny Remény és szépség napja
Vágólapra másolva!
A CsillámVilág idén ismét kihirdette testművészeknek szóló online versenyét: augusztus 20-ig lehet pályázni. A verseny elindulásakor főleg a rendezvény közösségformáló erejében bíztak. Munkájukkal ma már a hajukat elveszítő rákos betegeknek is sokat adnak, méghozzá nem is akárhogy.
Vágólapra másolva!
A CsillámVilág művészei hennakkoronákat festenek a fejbőrre Forrás: Facebook / CsillámVilág

Online verseny testművészeknek

Magyarország vezető testművészettel foglalkozó cége, a CsillámVilág bejelentette, hogy idén ismét meghirdeti a World Online Body Art Awards (WOBAA) nemzetközi versenyt. A negyedik alkalommal megrendezett megmérettetésre a világ minden tájáról várják a pályamunkákat. A kiírás szerint az idei, negyedszer megrendezett összecsapás főmotívuma a virágok. A művészek három kategóriában fognak versenyezni: arcfestés, csillámfestés és hennafestés. Az elkészült munkákat online kell beküldeni augusztus 20-án éjfélig. A zsűritagok az ötlet eredetisége, a megvalósítás és a téma relevanciája alapján választják ki a győzteseket, akik értékes nyereményeket kapnak.

Kendő helyett hennakorona

„Azért indítottuk el a versenyt évekkel ezelőtt, hogy a magyarok is megmérettethessék magukat egy testfestő-versenyen. Azt akartuk, hogy létrejöjjön erre egy fórum és épüljön egy közösség. Úgy érzem, hogy ez sikerült, mert ennek az eredménye a nagy létszámú Facebook-közösségünk és a tanfolyamainkra, workshopjainkra látogatók. Legnagyobb büszkeségünk a Remény és szépség napja, ez legközelebb augusztus 19-én lesz” – mondta Soós Krisztina, a CsillámVilág ügyvezetője az Üzletrésznek. A Remény és szépség napját minden évszakban egyszer rendezik meg, és ezeken az alkalmakon ingyenesen készítenek hennakoronát olyan rákos betegeknek, akik a kemoterápia miatt elveszítették a hajukat. Ezzel szeretnék támogatni a lelki gyógyulásukat, hogy visszanyerjék önbizalmukat és nőiességüket, ne pedig kendő alá rejtsék a fejbőrüket.