Megfenyegette partnereit a CBA

CBA vasárnapi nyitvatartás
CBA vasárnapi nyitvatartás
Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban a médiában megjelent, a CBA-t érintő vasárnapi nyitva tartásra vonatkozó híradásokkal kapcsolatban a CBA Kereskedelmi Kft. közleményt adott ki.
Vágólapra másolva!

Ebben azt írták: "A CBA Kereskedelmi Kft., mint a CBA Franchise-rendszer gazdája felhívta a franchise-tagok figyelmét, és felszólította őket, hogy a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végezzék tevékenységüket, a vasárnapi nyitvatartási szabályokat is maradéktalanul kövessék. Minden franchise-tagunktól elvárjuk a jogkövető magatartást, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a vasárnapi pihenőnap biztosításával javítani tudjuk a munkavállalók életminőségét, és biztosítsuk a családok együttlétét. Kijelentjük, hogy azon franchise-partnereinket, akik nem a fent leírtak szerint járnak el, mindazokat azonnali hatállyal kizárjuk a franchise-hálózatunkból."

Képünk illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

Nemrég számoltunk be arról, hogy két CBA is piacként működne, így vasárnap is kinyithatna a Balaton partján. Az ötletet már átvette a Coop is, a Nemzetgazdasági Minisztérium viszont törvényességi felügyeleti eljárásra kérte az ügyben az illetékes kormányhivatalokat.