Legyen ma a dresszkódja mackónadrág

Király Gábor, foci
Hungary's goalkeeper Gabor Kiraly attends a training session in Tourrettes on June 9, 2016, one day prior to the beginning of the Euro 2016 football tournament. Kiraly is on of the olders players to take part in the competition. ATTILA KISBENEDEK / AFP
Vágólapra másolva!
Mozgalommá szerveződött a mackónadrágos felhívás. A Water Film meghirdette a „Menj Ma Mackóban Melózni” napot, amit az Euronews TV is nyomon követ. A Tesco és még sokan mások is csatlakoztak a kezdeményezéshez.
Vágólapra másolva!

„Június 22-én mindenkinek megmutathatod, hogy Magyarországnak szurkolsz, ha szürke mackónadrágban, vagyis Király Gábor uniformisában vagy egész nap. Lányok szürke leggingset is felvehetnek” - írta a Tesco.

A Facebookon szerveződött Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom oldalán már rengeteg fotót töltöttek fel.

A Tesco azt írta, arra kérik a kollegáikat, hogy töltsék fel szürke mackónadrágos fotójukat az éntescómra, illetve a Facebookra.

A tescósok azt írták, Budaörsön, a Központi Irodában biztosan felveszik a mackónadrágot, illetve leggingset. Hogy az áruházakban milyen arányban vesznek részt a kollégák a felhívásban, azt egyelőre nem tudjuk.

Szurkoljon a magyar csapatnak szürke mackóban! Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Ha ön is szürke mackónadrágban megy dolgozni, kérjük, küldjön képet az Origónak a foto@origo.hu-ra. És mi is megmutatjuk, hogy milyen sokan csatlakoztak a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalomhoz, és milyen sokan szurkolnak a magyar labdarúgó-válogatottnak.