Felfüggesztettek egy magyar utazási irodát

2018.09.18. 11:25

Felfüggesztették a budapesti Real Reisen Utazási Iroda Kft. utazásszervezési jogosultságát. A külföldön nyaraló utasok hazaszállításáról gondoskodnak, a befizetett részvételi díjakat az irodával szerződésben álló biztosító visszatéríti.

Az utazási iroda honlapján arról tájékoztatja partnereit, hogy szeptember 17-ével utazásszervezői engedélyét a Budapest Főváros Kormányhivatal visszavonta. A társaságot egy évre eltiltotta ettől a tevékenységtől.
A Real Reisen Utazási Iroda Kft. a hatályos jogszabályoknak megfelelően rendelkezik az utazási irodák részére előírt, úgynevezett vagyoni biztosítékkal az Aegon biztosítótársaságnál.

Forrás: hemis.fr/CAVALIER Michel / hemis.fr/Cavalier Michel / Hemis.Fr

Külföldön tartózkodó utasaikat a biztosítóval együttműködve hazaszállítják, a befizetett részvételi díjakat a biztosítótársaság visszafizeti.
Utasaik kárigényükkel az Aegon biztosítóhoz fordulhatnak. Amennyiben a kárrendezéshez szükséges utazási dokumentum nem áll rendelkezésre, arra kérnek mindenkit, hogy vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal a realreisen@gmail.com email címen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK