Fontos bejelentések az OTP-től, minden ügyfél érintett

OTP Bank
Budapest, 2020. január 17. Az OTP Bank új fiókja a MOM Parkban a megnyitó napján, 2020. január 17-én. MTI/Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Az OTP egyszerre fejleszti a hagyományos és digitális szolgáltatásait, figyelembe véve az ügyfélkiszolgálás hatékonyságát és a környezettudatosság szempontjait - mondta az OTP ügyvezető igazgatója a bank sajtórendezvényén Budapesten.
Vágólapra másolva!

Becsei András elsősorban az ügyfelekre összpontosító banki fejlesztéseket szorgalmazott, hogy gyorsabban és kényelmesebben legyenek elérhetők a banki szolgáltatások.

- hangsúlyozta.

Utóbbi jelentőségét azzal indokolta, hogy

az ügyfelek harmada jobban kedveli ezt, mint a digitális megoldásokat.

Az OTP Bank új fiókja a MOM Parkban Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A külföldi pénzintézetek tapasztalatai is igazolják, hogy számos pénzügyi termék esetén, főképp a ingatlanhitelezésnél, vagy befektetési tanácsadásnál továbbra is elsődleges a személyes ügyintézés - tette hozzá az ügyvezető igazgató a bank új fiókjának megnyitóján a MOM Park bevásárlóközpontban.
Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese közölte, hogy

nemcsak a bankfiókok arculata újul meg, de idén a másfél millió felhasználót kiszolgáló netbank is korszerűsödik.

Úgy fogalmazott, hogy a 70 éves OTP jobb erőben van, mint valaha, hiszen tavaly európai szinten is rendkívüli teljesítményre volt képes. Egyedülállónak nevezte például, hogy egy év alatt 6 jelentős bankot tudtak vásárolni, a nettó hitelállomány pedig 15 százalékos növekedést ért el csoportszinten.

- hangsúlyozta.

Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese beszél a bank új fiókjának megnyitóján a MOM Parkban Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Kovács Antal üdvözölte emellett a rekordnyereséget eredményező hatékonyságot, mivel ennek köszönhető, hogy az OTP tőzsdei kapitalizáció és éves nyereség alapján

utolérte a második legnagyobb német pénzintézetet, a Commerzbankot, és megközelítette az első helyen álló Deutsche Bankot.

A magyar bankcsoport mostanra megkerülhetetlenné vált a térségben, és európai szinten is jelentős erőt képvisel.