Komoly megállapodást kötött Kim Kardashian West

2020.01.22. 19:30

Kim Kardashian West bejelentette, hogy nemrég indított Skims alakformáló ruhamárkájának darabjait ezentúl a Nordstrom üzletekben is meg lehet vásárolni – írja a Business Insider.

A több mint százéves cég február 25-től kezdi árulni az alakformálókat online boltjában és 25 üzletében. Korábban a Skims termékeket csak weboldalon keresztül lehetett megrendelni, ez az első alkalom, hogy üzletekben is elérhetőek lesznek.

Kim Kardashian WestForrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Kim Kardashian West tavaly szeptemberben indította el saját márkáját, amely alakformálók mellett fehérneműt és hálóruhákat is kínál. A közösségi médiában közzétett üzenete szerint 15 éve fontolgatja a ruhamárka elindítását.

Remek döntés volt, hogy a Skims termékvonala elsőként a Nordstrom üzleteiben debütál, a cég híres páratlan ügyfélszolgálatáról és széles termékkínálatáról" – nyilatkozta Kardashian West, hozzátéve, hogy új termékek fognak érkeznek minden hónapban a céghez.

Kim Kardashian WestForrás: AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman

Kardashian West tavaly júniusban jelentette be, hogy saját ruházati márkát alapít Kimono néven. A névválasztás miatt azonban sok támadás érte, még Kiotó polgármestere is felkérte, hogy nevezze át ruhamárkáját, ami végül a Skims néven indult szeptemberben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK