Rangos nemzetközi díjakat nyert az egyik legszebb budapesti palotában működő luxusszálloda - képek

Matild Palace
Photo shoot June 22-29, 2021 Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest - LUX BUDLC
Vágólapra másolva!
A Matild Palotában található luxusszálloda, a Matild Palace Hotel újabb nemzetközi elismeréssel gazdagodott a rangos „Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design" verseny „Legjobb Luxus Szállodája" és „Legjobb Luxus Vendégszobája" kategóriák idei győzteseként - derül ki a hotel közleményéből.
Vágólapra másolva!

November 15-én a New York-i Gold Key Awards gálán hirdették ki a rangos Gold Key Awards verseny nyerteseit. A Boutique Design magazin által szervezett „Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design" a vendéglátás iparágának egyik legrégebbi és legrangosabb dizájnversenye. A győzteseket a vendéglátóipar vezetőiből álló magas rangú zsűri, az üzemeltetési, dizájn, fejlesztési és befektetési területeken dolgozó szakembergárda választotta ki.

A 41. éves díjátadó ünnepségen a Matild Palace Hotel nyerte el az év „Legjobb Luxus Szállodája" és „Legjobb Luxus Vendégszobája" kategóriák díját.

A Marriott International portfóliójába tartozó Matild Palace Hotel 2021 nyarán debütált Budapest újjászületett ikonikus épületében, a Matild Palotában. A szálloda vendégei 111 elegánsan berendezett signature szoba és 19 fejedelmi lakosztály közül választhatnak, amelyek többsége gyönyörű kilátást biztosít Budapest városára. A szobák mindegyike a valamikori Matild hercegné érdeklődési köréből, életstílusából és a 20. század eleji Budapestből merített ihletet, így a palota belső dizájnja és terei hűek maradhattak a páratlan épület történelmi örökségéhez.

A képre kattintva nézze meg galériánkat a díjnyertes budapesti luxusszállodáról:

Matild palota
Matild Palace
Matild Palace
Matild Palace
matild,palace,budapest
Matild palota
Matild Palace
Matild Palace
Matild Palace
matild,palace,budapest
Matild palota
Matild Palace
Matild Palace
Matild Palace
matild,palace,budapest

Az UNESCO világörökség részét képező Matild Palota minden részletre kiterjedő 5 éves átalakuláson esett át,

amelyet az MKV Design alapítója, Maria Vafiadis díjnyertes tervező, valamint Dajka Péter és Puhl Antal helyi építészek álmodtak meg. A palota különleges belső esztétikája a történelmi épület gazdag örökségét varázsolja újjá, amely Budapest városának előkelő társasági életéből és kultúrájából fakad, miközben egy merőben új, modern desztinációt kínál a nemzetközi utazók és a helyi felfedezők számára is.

„Az 5 évet felölelő, minden részletre kiterjedő és kihívásokkal teli felújítási munkáknak köszönhetően ma már eredeti, 1902-es pompájában tündököl a történelmi épület. A helyi kultúrában gyökerező dizájn és belsőépítészeti koncepció, a szállodai élmény fontos részeként történelmi utazásra" - mondta Selim Ölmez, a Matild Palace Hotel menedzsere.

„Dizájnnarratívánk a palota egykori megálmodója, Klotild Mária szász-koburgi és gothai főhercegné pezsgő életstílusa és művész barátai köré épült. A kiegészítő építészeti elemeket a magyar kézműves örökség jellegzetességeivel, Budapest háztetőinek jellegzetes színárnyalatait tükröző színpalettával és a legkiválóbb anyagokkal ötvöztük" – mondta Maria Vafiadis, az MKV Design alapítója és ügyvezető igazgatója.