Sikeres volt a gazdaság újraindítása - videó

MENCZER Tamás
Budapest, 2021. november 26. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a fokozódó migrációs nyomásról tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2021. november 26-án. Menczer Tamás elmondta, hogy amíg az Orbán-kormány vezeti Magyarországot, addig a határkerítés állni fog, és a kormány mindent megtesz a bevándorlás ellen, elutasítja az illegális bevándorlás legalizációját és a kötelező kvótát. MTI/Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Menczer Tamás államtitkár a gazdaság újraindításáról és a foglalkoztatottságról számol be a Magyarország Kormánya oldal legújabb videójában.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a videóban elmondja, hogy a bukott baloldali kormányokkal ellentétben

Azt is elmondta, hogy Magyarország a külföldi beruházóknak is vonzó célpont, köszönhetően az alacsony adóknak, a politikai stabilitásnak és a szorgalmas, tehetséges magyar munkavállalóknak. Már idén is 58 új beruházásról született pozitív döntés, amik több mint 9 ezer új munkahelyet teremtenek majd.

Közölte azt a friss adatot is, hogy 156 üzleti szolgáltatóközpont működik az országban, 70 ezer embernek adnak munkát és ez 50 százalékos növekedés, mindössze öt év alatt.

"Magyarország előre megy, nem hátra" - fejezte be az államtitkár.

Nézze meg a teljes videót: