Elmondjuk, miért különleges ez a brooklyni penthouse

Szomorú rekord: ezek a világ leghalálosabb nagyberuházásai, galéria, 2021
NEW YORK, USA - MARCH 21: Aerial view of Manhattan is seen during sunset with Manhattan Bridge and Brooklyn Bridge in New York City, United States on March 21, 2021. Tayfun Coskun / Anadolu Agency (Photo by Tayfun Coskun / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Hihetetlen kilátással rendelkező penthouse lakást dobtak piacra Brooklynban. A panoráma mellett ráadásul az ingatlan csodás műalkotásokkal is rendelkezik.
Vágólapra másolva!

Elképesztő panorámával és műalkotásokkal rendelkező penthouse lakást dobtak piacra Brooklynban. A Williamsburg negyedben található ingatlant 7,995 millió dollárért (kb. 3,2 milliárd forint) lehet megvásárolni, vagy havi 30 ezer dollárért (kb. 12 millió forint) kibérelni.

Az úgynevezett duplex penthouse lakás sajátossága, hogy 360 fokos panorámát kínál a városra. A három erkélyen kívül pedig egy látványos privát tetőterasszal rendelkezik, ahol egy egyedi, cédrusból készült pezsgőfürdőt is elhelyeztek – írja a Dirt.com.

A 161 négyzetméter lakóterületű lakásba egy privát lift vezet fel. Az ingatlan két hálószobával és három fürdőszobával rendelkezik. További sajátosság, hogy a nagyszoba három emeletet ölel át. Itt egy padlótól mennyezetig érő üvegfal biztosítja a felejthetetlen kilátást.

A terjedelmes teret a csillogó kristálycsillár és a kandalló mellett kortárs műalkotások is díszítik. Megtalálható benne egy kislányt ábrázoló kép, amely Ferrari Sheppard (a hírességek egyik kedvenc kortárs festője) alkotása. A zöld ruhás, csokornyakkendős kép Deng Shiqing munkája, míg a falon lógó gördeszkák a híres miami utcai művész, Jona Cerwinske alkotásai. A kortárs műtárgyak mellett a lépcső tetején kapott helyet egy 1800-as évek elejéről származó kép is.

A lakásban minden hálószobához saját terasz és fürdőszoba tartozik. Ha pedig valaki éjjel szeretné kicsit kizárni a várost, akkor lehúzhatja az automatikus, egyetlen gombnyomással vezérelhető redőnyöket.

A négy kültéri rész összesen 65 négyzetméter területű, és a teraszon egy szabadtéri konyhát is kialakítottak. A fából készült pezsgőfürdő pedig igazi különlegesség, ugyanis ezek ma már ritkaságnak számítanak. Az eladó San Franciscóban talált egy ilyet, és onnan hozatta New Yorkba az egyszerre régimódi hatású és csúcstechnológiás kádat.

Az ingatlanhoz egy autó számára privát parkoló is tartozik, de ha valaki sétálni akar, épp a házzal szemben található Williamsburg legnagyobb és legnépszerűbb parkja, a McCarren Park.