A Kardashian-Jenner família nem csak az Egyesült Államok, hanem szinte az egész világ egyik legismertebb családja. Vagyonuk messze meghaladja a többi valóságshow szereplőét. A családtagok jelentős befolyással rendelkeznek, az Instragramon például Kimnek 327 millió követője van, emellett a hírnevük és a bevételük folyamatosan nő. Felmerülhet a kérdés, hogy ezeknek a gazdag és sikeres nőknek kik lehetnek a párjai, illetve mekkora vagyonnal rendelkeznek? Cikkünkben bemutatjuk a Kardashian-Jenner klán nőtagjainak jelenlegi vagy legutóbbi partnereit, méghozzá a vagyonuk alapján rangsorolva.

Az amerikai valóságshow-sorozat, a Keeping Up with the Kardashians szereplői hatalmas jövedelemmel rendelkeznek. Ennek hátterében azonban nem kizárólag tévéműsoraik sikere áll, hanem a családtagok több millió dolláros vállalkozásai is. Például Kylie Jenner nettó vagyona 700 millió dollárra tehető, így a világ egyik legsikeresebb nőjeként tartják számon. Bevételének nagy része a vállalkozásából származik, a Kylie Cosmeticsból. Ebből kiindulva tagadhatatlan, hogy azoknak a férfiaknak, akik a családhoz tartozó hölgyekkel járnak, tartaniuk kell a lépést azok extra életszínvonalával: legyen szó költséges partikról, vörösszőnyeges eseményekről vagy méregdrága ajándékokról. Alábbi galériánkban összegyűjtöttük a család nőtagjainak jelenlegi vagy legutóbbi partnereit, a rendező elv pedig az illető úriember vagyona volt.

Tekintse meg galériánkat, amelynek segítségével még többet megtudhat azokról a férfiakról, akiket gyengéd kapcsolat fűz a Kardashian-Jenner családhoz tartozó hölgyekhez, vagy nemrég randevúztak valamelyikükkel:

A képre kattintva megnyílik a galériaForrás: FilmMagic/2022 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin