Örökpanorámás luxus ingatlant kínálnak eladásra Balatonalmádi csodás részén. A 629 milliós, új építésű ház kapcsán biztos, nem lesz majd panasza az új tulajdonosnak. Kérdés, ki szerzi meg magának az exkluzív szépséget? 

"Megvételre kínálok Balatonalmádi örök balatoni panorámával rendelkező, a tulajdonos egyedi elképzelései által megálmodott, gondos precizitással megtervezett, prémium minőségi anyagokkal megvalósított új építésű ingatlant. Az örökpanorámás ingatlan 2308 négyzetméteres telken helyezkedik el. A terület teljes körűen parkosított. Az egész kertben esőztetőrendszer lett kialakítva, közel 800 darab növénnyel. A mediterrán stílusban épült ház alapterülete 224 négyzetméter + 140 négyzetméteres terasszal rendelkezik.

Forrás:Ingatlanbazár

A ház alsó- és felső szintje nagy részben natúr tölgyfa padlóval burkolt. A földszinten a legmagasabb kényelmet a tágas, 3 méter belmagasságú, 70 négyzetméteres nappali-étkező-konyha biztosítja. A nappali hangulatát a 11 Kw-os külső levegőztetős kandalló (kerámiás csöves kéménnyel) fokozza.

Forrás: Ingatlanbazár

Az amerikai konyhás nappaliból teljes panoráma nyílik a Balatonra, valamint a fűthető, szigetelt falazatú, fóliázott nagy méretű medencére. A földszinten továbbá egy előszoba, dolgozószoba, spájz, gépészeti helyiség - mosókonyha kapott helyet. A ház alsó szintjén a vendégek részére kialakításra került egy hálószoba, gardrób, fürdőszoba, vendég mellékhelyiség.

Forrás: Ingatlanbazár

Az emeletre egy egyedi kialakítású köríves natúr tölgyfalépcső vezet fel. A ház felső szintjén fürdőszoba, gyerekszoba, hálószoba gardróbbal és egy 30 négyzetméteres napozó terasz található. Az első emeleti erkélyen beépítésre kerül egy kültéri szauna, ahonnan teljes rálátás nyílik a Balatonra. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!