Feszített víztükör a tó felett: íme Balatonalmádi talán legszebb eladó háza

Ingatlanbazár
Vágólapra másolva!
Örökpanorámás luxus ingatlant kínálnak eladásra Balatonalmádi csodás részén. A 629 milliós, új építésű ház kapcsán biztos, nem lesz majd panasza az új tulajdonosnak. Kérdés, ki szerzi meg magának az exkluzív szépséget? 
Vágólapra másolva!

"Megvételre kínálok Balatonalmádi örök balatoni panorámával rendelkező, a tulajdonos egyedi elképzelései által megálmodott, gondos precizitással megtervezett, prémium minőségi anyagokkal megvalósított új építésű ingatlant. Az örökpanorámás ingatlan 2308 négyzetméteres telken helyezkedik el. A terület teljes körűen parkosított. Az egész kertben esőztetőrendszer lett kialakítva, közel 800 darab növénnyel. A mediterrán stílusban épült ház alapterülete 224 négyzetméter + 140 négyzetméteres terasszal rendelkezik.

Forrás:Ingatlanbazár

A ház alsó- és felső szintje nagy részben natúr tölgyfa padlóval burkolt. A földszinten a legmagasabb kényelmet a tágas, 3 méter belmagasságú, 70 négyzetméteres nappali-étkező-konyha biztosítja. A nappali hangulatát a 11 Kw-os külső levegőztetős kandalló (kerámiás csöves kéménnyel) fokozza.

Forrás: Ingatlanbazár

Az amerikai konyhás nappaliból teljes panoráma nyílik a Balatonra, valamint a fűthető, szigetelt falazatú, fóliázott nagy méretű medencére. A földszinten továbbá egy előszoba, dolgozószoba, spájz, gépészeti helyiség - mosókonyha kapott helyet. A ház alsó szintjén a vendégek részére kialakításra került egy hálószoba, gardrób, fürdőszoba, vendég mellékhelyiség.

Forrás: Ingatlanbazár

Az emeletre egy egyedi kialakítású köríves natúr tölgyfalépcső vezet fel. A ház felső szintjén fürdőszoba, gyerekszoba, hálószoba gardróbbal és egy 30 négyzetméteres napozó terasz található. Az első emeleti erkélyen beépítésre kerül egy kültéri szauna, ahonnan teljes rálátás nyílik a Balatonra. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!