Több százezeres nézettségnél jár az a videó TikTokon, amin egy pilóta felfedi egy repülőgép titkos bunkerét. Vajon mire használja a személyzet ezt a rejtett helyiséget?

A világ legnagyobb utasszállító repülőgépének, az Airbus A380-asnak egyk pilótája közösségi oldalán tette közzé azt a videót, amin bemutatja a közlekedési eszköz titkos bunkerét. A TikTokra feltöltött felvételt már több mint 550 ezren nézték meg, amely azzal kezdődik, hogy az alkalmazott a padlóban lévő nyíláson keresztül egy meredek lépcsőn levezeti a nézőket a sötétségbe.

A közösségi oldalra feltötött videó:

@a380_pilot Replying to @_cath0stroph1c Highly requested! The Crew Rest Compartment (CRC) on board the Airbus 380 located under the main deck #crew#cabincrew#pilot#crc#crewrest#a380#fy♬ don't let me down - old papa

Miután a pilóta leérkezett, a helyiségben számos emeletes ágyat lehet felfedezni, amit a személyzet arra használ, hogy 3-4 órát pihenjen az utazás során. A kommnetekből az is kiderül, hogy a pihenőhelyiségében vészkijárat is van, így a légiutas-kísérők szükség esetén könnyen el tudják hagyni a repülőgépet. Továbbá a pilóta arról is beszámol, hogy a fedélzet alatt nincsenek mosdók és zuhanyzók, így a személyzetnek vissza kell másznia a lépcsőn, ha használni szeretné valamelyiket.