Elképesztő eset miatt fakadt ki a Harry Potter sztárja

Matthew Lewis most
Matthew Lewis most
Vágólapra másolva!
Matthew Lewis, akit a "Harry Potter" mozifilmsorozat Neville Longbottomjaként ismerhetett meg a világ, a közösségi médiában az Air Canada légitársaságot szidalmazta, miután annak egyik alkalmazottja - állítása szerint - minden magyarázat nélkül összetépte az első osztályra szóló jegyét - írja a Foxnews. 
Vágólapra másolva!

Lewis a Twitteren adott hangot csalódottságának, egy posztban azt írta, hogy az Air Canada "Észak-Amerika legrosszabb légitársasága".

Miután egy Twitter-felhasználó arról kérdezte a színészt, hogy mi történt, azt a magyarázatot adta, hogy

a légitársaság képviselői Orlando-ban kirúgták őt az első osztályról,

amikor fel akart szállni a gépre.

"Szó szerint széttépték a jegyemet. Nem adtak más magyarázatot, csak azt hogy 'tele a járat'" - folytatta a sértődött híresség. Az eset további pikantériája, hogy a nevezett munkatárs azt tanácsolta neki, hogy panaszával forduljon az ügyfélszolgálathoz, amely Torontóban működik.

Matthew Lewis napjainkban Forrás: Instagram/Matthew Lewis

Lewis tweetje nagy feltűnést keltett, bejárta a világsajtót, így ezt már a szóban forgó légitársaság sem hagyhatta szó nélkül.

"Kérjük szíves elnézését a kínos eset miatt. Küldjön egy privát üzenetet számunkra a probléma részleteivel, és igyekszünk segíteni." - írta az Air Canada képviselője.

A légitársaság azonban a CTV News Torontónak azt mondta, hogy az ügy részletei még nem tisztázottak, így jelenleg még nincs mondanivalójuk.

Lewis messze nem az egyetlen utas, aki idén nyáron problémába ütközött a légi közlekedéssel.

A Közlekedési Minisztérium (DOT) jelentése szerint a légi utazási szolgáltatással kapcsolatos panaszok közel 270 százalékkal nőttek júniusban a 2019-es év azonos időszakához képest.