Néhány világsztár fürdőszobáját a luxusszállodák is megirigyelhetnék. Aranyszínű fürdőkád, márványborítás és méregdrága díszítőelemek is megtalálhatóak a luxuskivitelű fürdőszobákban. Képes összeállításunkban mutatunk néhányat ezek közül!

Meryl Streeppel nincs könnyű dolga a médiának, a legendás színésznő ugyanis szigorúan védi magánéletét, kevés betekintést engedve abba. Különleges alkalmakkor azonban kivételt tesz, így a rajongók már a lenyűgöző, 25 millió dolláros, modern, mégis hangulatos berendezésű New York-i penthouse lakását is megcsodálhatták. Fürdőszobáját fürdőkád, márvány öltözőasztal és vintage lámpák díszítik. A szoba káprázatos elemei azok a növények, amelyek mögött csodaszép kilátás nyílik New Yorkra.

Jennifer Aniston 2011-ben vásárolta meg Bel-Air-i villáját 21 millió dollárért, amit az évek során szakemberek segítségével többször is felújított. A luxusingatlan egyik legszembetűnőbb eleme a spa-szerű fürdőszoba

A lombokkal borított zen kertből is megközelíthető helységben egy szabadon álló kád található, márvány kiegészítőkkel, díszítőelemekkel, asztalokkal.

Tekintse meg sztárokról és exkluzív fürdőszobáikról készített galériánkat:

Jennifer Aniston is megadja a módját, ha fürdőszobáról van szó - kattintson a képre!Forrás: Instagram/Jennifer Aniston

Több mint 18 hónapnyi felújítást követően született újjá Jessica Alba kaliforniai otthona. A hangulatos ingatlan fürdőszobája fehér márványfalakkal, és keményfa padlóval készült, a díszítőelemeket a sárgaréz lámpatestek, beépített szekrények és a fából készült zsámolyok adják. Az ovális fürdőkád a helység közepén található, a zuhanyzáshoz pedig külön zuhanyfülke is rendelkezésre áll.

Serena Williamsnek lenyűgöző floridai otthona mellett van egy 6,6 millió dolláros Beverly Hills-i villája is, amelyet 2017-ben vásárolt férjével, Alexis Ohaniannal. A spanyol-újkori stílusú birtokot Summit Estatesben építették fel. A ház fürdőszobája mediterrán dekorációt kapott, lakkozatlan sárgaréz kivitelben. A helységben egy szabadon álló kád, üvegfalas zuhanyzó, és egy márványborítású mosdóasztal is található.

Az Embassy (magyarul: nagykövetség) névre keresztelt, Drake tulajdonában lévő ingatlant a világhírű Ferris Rafauli tervezte, és a kanadai rapper szülővárosában, Torontóban található. Az elegáns és nyugtató hatású fekete és arany árnyalatú otthon minden részlete luxust sugároz. A fehér mintás márványfalú fürdőszoba hangsúlyos eleme az 1800 kilogrammos fürdőkád, amelyet egyetlen fekete márványtömbből faragtak ki. A helységben van még egy márvány öltözőasztal, és egy Lumifer által tervezett egyedi csillár is.

Robert Pattinsonról 2014 óta tulajdonosa annak a Los Angeles-i ingatlannak, amelyhez egy egészen különleges fürdőszoba tartozik.

Ennek egyik eleme az az intelligens helység, amely tartalmaz - többek között - három mosási módra képes állítható bidé szórófejet, meleglevegős szárítót, fűtött ülőkét, szagtalanítót, valamint olyan innovatív tisztítási technológiákat, mint az eWater+ és a Tornado Flush.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik, lapozzon!