Éttermek, ahol a szex is eszébe jut a vendégeknek

Alice Eve & Krysten Ritter Become "Honorary Hooters Girls" Celebrities GettyImageRank2 Krysten Ritter Square
ATLANTA - FEBRUARY 23: ***EXCLUSIVE COVERAGE*** DreamWorks Pictures "She's Out Of My League" co-stars, Krysten Ritter and Alice Eve become "Honorary Hooters Girls" at Hooters on February 23, 2010 in Atlanta, Georgia. Rick Diamond/Getty Images for Paramount/AFP (Photo by Rick Diamond / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban szinte önálló üzletág épül a "szexi" éttermekre és bárokra. Még külön kifejezés is van azokra az egységekre, amelyeknél vállaltan hangsúlyos elem az, hogy a vendégeket sok mindent látni engedő öltözékben - általában formaruhában - szolgálják ki formás idomú, fiatal nők: a "breastaurant" az angol "mell" és "étterem" szavak összevonásával jött létre ezeknek a helyeknek a megjelölésére. A legnagyobb nemzetközi ismertséggel a Hooters rendelkezik közülük, azonban számos más vendéglátóhely is épít a dekoratív felszolgálókra. Mutatjuk a legkülönlegesebb szexi éttermeket!
Vágólapra másolva!

Az 1983-ban alapított, világszerte közel 500 étteremmel üzemelő Hooters a legismertebb azon éttermek között, melyek kifejezetten a szexi hangulatra építenek. A dekoratív felszolgálók az éttermek védjegyévé váltak, azonban vannak más vendéglátóhelyek is, amelyek legalább ilyen forró hangulatot kínálnak.

A legszexibb éttermek listája a következő oldalon folytatódik.