Rengetegen összetévesztik ezt az amerikai nőt Kim Kardashiannal

CÍMLAPI, EMBEDDEL,
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian annyira népszerű az Egyesült Államokban, hogy egy nő több millió dollárt is hajlandó volt fizetni azért, hogy a hasonmása lehessen - írja a Blikk. 
Vágólapra másolva!

A napsütötte Kaliforniából származó Ashten hatalmas feltűnést keltett azzal, hogy a kinézete igencsak hasonlít az ikonikus amerikai valóságshow-hőshöz, Kim Kardashianhoz.

Kim Kardashian hasonmása Forrás: instagarm/ashtens_empire

A nő akkora rajongója a Kardashian lánynak, hogy egy egész vagyont áldozott már arra, hogy minél élethűbben hasonlíthasson rá.

Milliókat fizet ki havonta a töltőanyagokért, a botoxért, hogy lépést tartson Kardashian nem mindennapi külső megjelenésével.

Elképesztő összegeket költött mellnagyobbításra és a fenékemelésre is, de az állkapcsát is megműttette a minél tökéletesebb eredmény érdekében. Emellett szigorú diétát tart, hogy megőrizze az alakját.

A beavatkozásoknak köszönhetően egyre többször tévesztik össze a Kardashian lánnyal, bárhová is megy. Emellett a közösségi médiában is sokan követik: a TikTokon 73,3 ezer, míg az Instagramon 562 ezer követővel rendelkezik.