Titkos váróterme van a walesi hercegi párnak a Heathrow repülőtéren

Katalin, Vilmos, Walesi hercegi család
A walesi hercegi család
Vágólapra másolva!
Az immár ötfős walesi hercegi család minden évben szakít időt arra, hogy a gyerekek iskolai szünideje alatt nyaralni mehessenek. Különjáratukra pedig egy fényűző, 3.300 font költségű, majdnem 100 fős személyzettel ellátott luxusváróban tölthetik el az időt a Heathrow repülőtér épületén belül - írja a The Mirror. 
Vágólapra másolva!

A lakosztályban, vagy más néven exkluzív váróteremben a 96 fős személyzet és a luxuskiegészítők sokasága gondoskodik arról, hogy a VIP vendégek (az uralkodó család tagjai, államfők, A-listás hírességek) semmiben se szenvedjenek hiányt, és minden kívánságuk teljesüljön. Ez persze nincs ingyen.

Így a hercegi családnak is alkalmanként 3.300 fontot (kb. 1,5 millió forint) kell fizetnie a lakosztály használatáért, viszont pazar ellátásban lehet része.

Sofőrszolgáltatás

A luxus lakosztályhoz természetesen sofőrszolgáltatás is tartozik, habár azt nem tudni, hogy ezt Vilmos és Katalin valaha kérte-e, hiszen különleges státuszuk miatt már eleve komoly biztonsági csapatuk van, amely mindenhová elkíséri őket. A szolgáltatás keretében egy luxus BMW veszi fel a családot otthonuk előtt, és a repülőtér egy privát bejáratához fuvarozza őket. Erről a bejáratról azonban a beavatottakon kívül senki sem tudja, hogy pontosan hol található.

Elkötelezett portaszolgálat

Az exkluzív, elzárt váróteremhez érkezve egy cilinderes, frakkos portás fogadja a vendégeket, aki arról is gondoskodik, hogy a bőröndöket elvigyék átvizsgálásra és biztonságosan felkerülhessenek a repülőgép csomagterébe.

Luxus társalgó

A társalgó kivitelezői mindent megtettek azért, hogy a várakozók itt tartózkodásuk ideje alatt minél inkább otthonosan érezhessék magukat. Erről egyebek mellett egy puha kanapé, kényelmes karosszékek, egy étkezőasztal és egy hatalmas luxustelevízió is gondoskodik.

Saját komornyik

A 96 fős személyzet és a saját komornyik a garancia arra, hogy a lakosztály vendégei a lehető legnagyobb nyugalomban várhassák ki, amíg felszállhatnak a járatukra. Ők gondoskodnak mindenről, beleértve az ételek és italok felszolgálását is.

Michelin-csillagos ételek

A lakosztály vendégei a Michelin-csillagos brit séf, Jason Atherton szezonális menüjét élvezhetik, mellé kísérőként a legdrágább pezsgőket és borokat fogyaszthatják.

A walesi hercegi családnak igazi luxusban lehet része repüléseik előtt is Forrás: Wikipedia

Vásárlás biztonsági sorok nélkül személyes segítséggel

A terminálokon bennfentes segít a lakosztály vendégeinek az általuk kívánt termékek gyors beszerzésében.

A bevándorlási és vámvizsgálatokat az exkluzív váróteremben intézik, és a vendégek saját biztonsági sávon keresztül juthatnak tovább a járatuk felé.

Amikor pedig végre elérkezik a beszállás ideje, a lakosztályhoz járó sofőr szállítja a vendégeket a repülőgéphez.