Hátborzongató kísértetfigura fenyegette meg az új lakót egy albérletben

fél ijedt ideges A lelkiállapotunk, mint alvásunk befolyásoló tényezője
Vágólapra másolva!
Egy amerikai nő új bérlakásba költözött, ami elsőre nagyon tetszett neki. A beköltözésnél viszont mintha minden megváltozott volna: a lakást hidegnek érezte, és hiába sütött be a nap, mintha folyton árnyék lett volna a szobában. Azután hamarosan olyan dolog történt, ami menekülésre késztette a bérleményből.
Vágólapra másolva!

Ha vendéget hívott, akkor az első mosolygós körbenézés után mindegyiküknek valami furcsa grimasz futott át az arcán, de nem szóltak semmit, éreztek valamit, amit ő is. Megtartotta a lakásavatót, amin remekül érezték magukat, amikor pedig elmentek a vendégek, úgy döntött, hogy ledől aludni, majd másnap foglalkozik a romeltakarítással. Hamar elaludt, lehetséges, hogy az esti bor megtette a hatását.

Egyszer csak lassan kinyitotta a szemét, mert valami nagyon zavarta. A tévében egy jól ismert kedvenc műsora ment, az egyik horrorfilm, amit sokszor végignézett fiatalkorában. Nem emlékezett arra, mikor kapcsolta be a televíziót, ráfeküdhetett a távirányítóra - gondolta. Aztán meglátta, hogy a távkapcsoló ott van a polcon, tehát nem fekhetett rá, ráadásul kimerevedett a képe az adásnak. Nem látott sem csatorna, sem streaming jelzést, fogalma sem volt, hol adják.

A képen az a szellem látszott, aki a történet szerint egy költözés után követte a lakót, és végül az új házban ejtette végleg csapdába a lelkét. A démoni lény egyenesen rámeredt, majd a kezét lassan elindítva feléje mutatott. A filmben nem volt ilyen jelenet. Milliószor látta. A szörnyalak meredten bámulta a nőt, az ujjával feléje mutatva, majd vészjóslóan szavakat formált:

Te. itt. nem. lak. Te. itt. nem. lak. Te. itt. nem. lak.

Ijesztő kísértetfigura ébresztett fel egy amerikai nőt az új bérlakásában Forrás: Shutterstock

Egyre gyorsabban és egyre hangosabban ismételte, ameddig már szinte rikácsolt. Ekkor kikapcsolt a tévé. A nőnek fogalma sincs, mi történt ezután, a gondnok kopogása ébresztette reggel, aki azt mondta, hogy egész éjszaka áramszünet volt, elnézést kért a kellemetlenségért, most sikerült megcsinálni a vezetékhibát. Falfehéren köszönte meg a tájékoztatást és visszament a hálóba. Bekapcsolta a tévét, működött. Gondolkodott egy kicsit, majd felhívta a szüleit, hogy segítsenek neki elköltözni a lakásból - írja a Promotions.hu.

A kulcsot bedobta a postaládába és eldöntötte, hogy nem magyarázkodik a tulajdonosnak. Erre végül nem is volt szükség: érdekes módon egyszer sem hívta, hogy hova lett. Ma sem tudja, mit látott: félálom volt, vagy valóság, vagy a tulajdonos így szeretne pénzt gyűjteni a kauciókból? Szellem, kísértet, vagy a másvilág egy kapuja? Mindenesetre azóta minden elektromos tárgy ki van tiltva a hálószobájából.