Éjszaka a párnája alatt tartotta a sorsjegyét egy nyertes

Szerencsejáték, kaparós sorsjegy, lottó, illusztráció
A player scratches a game card of the Française des Jeux (FDJ), the operator of France's national lottery, on May 28, 2013 in Nantes. AFP PHOTO / FRANK PERRY (Photo by Frank PERRY / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy csapat félmillió eurót nyert kaparós sorsjeggyel. A társaság egyik tagja éjszaka a párnája alá rejtette a szelvényt, annyira aggódott, hogy valami baja lesz vagy ellopják.
Vágólapra másolva!

Egy csoport a dublini Lotto HQ-ban vette át az 500 ezer euró nyereményét, amit egy 20 eurós All Cash Exravaganza kaparós sorsjeggyel nyertek. A társaság már egy ideje együtt játszik, így nem ez volt az első szelvényük, amit megvásároltak.

Elmondásuk szerint sose gondolták volna, hogy egyszer megnyerik a főnyereményt.

Illusztráció Forrás: AFP/Frank Perry

A csapat tagjai azt is elmondták, hogy a sorsjegy biztonsága elsőszámú prioritást élvezett a beváltás napjáig. Az egyik tag napközben eldugta a házban, éjszaka pedig a párnája alá rejtve aludt. Hozzátette:

A nyertesek elmondása szerint a nyeremény a legjobbkor jött, és alig várják, hogy a következő hónapokban jó célra fordítsák a hatalmas összeget. Listájuk élére tűzték a jelzáloghitelük törlesztését, néhány lakásfelújítás elvégzését, valamint azt tervezik, hogy családjuknak is adnak a nyereményből.

Forrás: Irish Independent