Újabb nagy üzletlánc jelentett be december 24-i boltzárat

Spar
Spar
Vágólapra másolva!
A karácsonyra való tekintettel a SPAR Magyarország december 24-én zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.. A zárva tartás alól az INTERSPAR-ok és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketek jelentenek kivételt, derül ki az vállalat tájékoztatásából.
Vágólapra másolva!

„Annak érdekében, hogy 14 ezer munkatársunk többsége otthon, a családja és barátai körében, békésen és méltó módon tölthesse a szentestét, készülhessen az ünnepekre, vállalatunk úgy döntött, hogy saját üzemeltetésű egységeinek többségét zárva tartja december 24-én" – jelentette be a vállalat közleménye szerint Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország elnök-ügyvezető igazgatója.

Így alakul a vállalat boltjainak nyitvatartása december 24-én

A tájékoztatás szerint az Interspar hipermarketek, valamint egyes bevásárlóközpontokban lévő Spar és City Spar szupermarketek nyitva lesznek 12.24-én déli 12 óráig.

A franchise üzletek - Spar partner, Spar market -, valamint a töltőállomásokon található egységek, mint a Spar express, Orlen-Despar, maguk döntenek a nyitvatartásról, mivel azok működtetése ebben a tekintetben független a Spar Magyarországtól.

Egy SPAR áruház eladóteréről készült felvétel Forrás: WWW.PIXIMAGE.HU/Toke Bela

A vállalat felkészült a karácsonyi bevásárlási időszakra, ennek érdekében online üzletük mind a kiszállítás, mind a drive-in szolgáltatás területén megnövelt kapacitással dolgozik, amely az adventi időszakban szombatonként és vasárnaponként is hosszabb nyitvatartással segíti a vevők gördülékeny kiszolgálását.

A cég tájékoztatása szerint jelenleg országosan több mint 600 Spar-egység üzemel több áruháztípusban a fentebb már említett áruháztípusokban.

A vásárlók a későbbiekben elérhetik az üzletekben, vagy a cég weboldalán a nyitvatartással kapcsolatos információkat – áll a vállalat közleményében.

Már több üzletlánc jelentett be zárva tartást

A SPAR bejelentését több magyarországi üzletlánc decemberi 24-i boltzárra vonatkozó közlése előzte meg. Ahogy arról az Origo beszámolt, elsőként a Lidl, majd a Rossmann jelentett be ilyen tartalmú döntést. Később a Mountex közölte, hogy december 24-én üzleteik zárva maradnak. A Penny is közölte, hogy idén december 24-én zárva maradnak magyarországi üzletei. A Jysk áruházai is zárva maradnak azon a napon. A SPAR előtt legutóbb a Libri jelentette be, hogy üzleteik nem nyitnak ki december 24-én.